Shvatila je šta je najbitnije: Aleksandra na kraju godine poslala VAŽNU PORUKU!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.01.2021

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme za sumiranje.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_
Aleksandra Mladenović

Jedna od najuspešnijih mladih pevačica Aleksandra Mladenović sumirala je prethodnu godinu.

Iza ovog tubulentnog i svakako stresnog i neizvesnog perioda koji je iza svih nas, ova atraktivna lepotica izvukla je veoma važne poruke.

Aleksandra se obratila svojim fanovima putem društvenih mreža i poslala veoma bitne poruke o kojima bismo zaista trebali da razmislimo.

Šta nam je to zaista bitno u životu i šta propuštamo svaki dan misleći da imamo vremena: 

 

 

-Dragi moji, dosao je kraj i ovoj godini. Bilo je i losih i dobrih trenutaka, na kraju svega toga najbitnije je da smo iz nje uzeli ono najbolje, da smo proveli vise vremena sa najmilijima, da su nam najbliži živi i zdravi, a sve ostalo donece nam naredna godina . Nadam se da cemo se vise druziti i pevati u narednoj godini, da svemu ovome konačno kazemo "doviđenja" i da sve lose ostavimo iza nas. Jedva cekam da ponovo uzivamo zajedno, da se grlimo, volimo i da konacno svi skinemo maske. Voli vas vaša Aleksandra Mladenović - poručila je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading