BAČENE PARE?! Karager osuo PALJBU po NAJVEĆEM letnjem POJAČANJU!

Autor:

Sport

01.01.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Engleske bez dlake na jeziku.

Bivši defanzivac Liverpula Džejmi Karager

Kai Haverc (21), ofanzivni vezista Čelsija, letos je stigao na "Stamford Bridž" u transferu vrednom 80 miliona evra iz Bajera, ali je opšti utisak da nije opravdao očekivanja u Premijer ligi.

Bivši defanzivac Liverpula Džejmi Karager, u kolumni koju piše za "Dejli Telegraf", postavio je pitanje opravdanosti ovakve akvizicije "plavaca", uz poruku da se "takav igrač ne kupuje ukoliko ne znate šta ćete sa njim".

- Gledam Haverca i pitam se da li je Čelsi baš morao da ga dovede ovog leta. Očigledno je da se radi o vrhunskom potencijalu, ali takve fudbalere ne kupujete ako nemate jasno definisanu ideju kako ćete ih uklopiti u mozaik. Počinjem da se pitam da li zbog toliko velikog broja napadačkih opcija Frenk još uvek ne uspeva da pronađe pravu formulu - napisao je Karager.

 

 

Haverc je u tekućoj sezoni za Čelsi upisao 20 nastupa na kojima je zabeležio učinak od po četiri gola i asistencije. Videćemo da li će na Ostrvu uspeti da ponovi sjajne bundesligaške partije koje je pružao u dresu "farmaceuta" u prethodne četiri godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading