DUDIĆ OTKRIO ŠTA JE DŽEJA MUČILO PRED SMRT! Pozvao me je i molio za pomoć!

Autor: Kurir.rs, Republika.rs

Zabava

23.12.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želeo je to da reši.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Hasan Dudić

Džej Ramadanovski preminuo je početkom meseca, a sada se otkrivaju nepoznati detalji iz njegovog života. 

Jedan od njih je i to da se pokojni pevač nadao da će imati uslova za nacionalnu penziju. Ovim povodom kontaktirao je pevača Hasana Dudić da mu pomogne: 

 

- Jeste, Džej me je zvao nedelju dana pred smrt. Bio je raspoložen, ali nije zvučao dobro. Rekao mi je da želi da konkuriše za nacionalnu penziju, a kako sam ja u toj priči, razumem se u materiju, pitao me je da mu objasnim šta mu treba od papirologije. Kada sam mu objasnio, nastavio je sa potpitanjima, nije znao ni gde, ni kome treba to da podnese. Obećao sam da ću da se založim za njega, da učinim sve što je u mojoj moći da mu pomognem da ostvari tu želju. Ali nije stigao ni da započne sa tom realizacijom. Eto, to mu je bila poslednja, ali neostvarena želja - rekao je Hasan za Kurir.

Na pitanje zašto je baš njega tražio, Dudić nam je otkrio da mu se kolege često obraćaju kada su u pitanju prava umetnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lili

25.12.2020 18:19

Moje iskreno saucesce za Djeja ali neznam zasto kukaju i od ove drzave uzimaju gde je onaj novac koji su zaradjivali po inostranstvu i u zemlji a sad bi svi nacionalne penzije i pomoc. Pa imaju li oni imalo ljudskosti u sebi . Sta s ljudima koji su radili ili rade za minimalac pa ne kukaju.