Evo zbog čega su ga svi KRIMINALCI VOLELI! ŽESTOK MOMAK DEVEDESETIH otkrio nepoznate detalje o DŽEJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.12.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno prizanje

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski napustio nas je prve nedelje u decembru, ali sećanja na njega ne blede. Kako običnih građana koji su imali priliku da ga upoznaju ili samo uživaju uz njegove pesme, kolega sa estrade, pa tako i ljudi sa one strane zakona.

Jedan od njih je i žestok momak sa beogradskog asfalta Aleksandar Jovović Jovke. On je govorio o Džeju kao omiljenom pevaču svih momaka beogradskog podzemlja bez koga se nijedno slavlje, ali ni tužni skupovi nisu mogli zamisliti: 

- Džeja sam znao lično, bio je ljudina, dobar čovek i momak. Nekako naš čovek. Ne postoji niko iz sveta kriminala ko nije voleo da mu on peva ili dođe u goste. On je bio nekako naš portparol za muziku, znači gde on peva tu mora da bude nešto vanzakonski. Ne mora to ništa da znači, on je vrsno pevao ali mi smo ga nekako prisvojili - rekao je Jovke u "Balkan info".

 

- Čuveno kada je u ubijen Knele i kada je nestao njegov brat Džamba, tada je na Sajmu otpevao "Nedelju" i posvetio im. Mislim da nema ko nije zaplakao tada - rekao je Jovović.

Poznato je da je Džej često pevao kontroverznim momcima sa debelim dostijeima ali među njima je postojalo uzajamno poštovanje. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading