DŽEJU STALO SRCE: Samo je zaspao i preminuo u snu!

Autor:

Zabava

07.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Hitne pomoći na njegovoj adresi sat vremena pokušavala da ga vrati u život, ali slavnom folkeru, nažalost, nije bilo pomoći.

RepublikaFoto: Tanjug
Džej Ramadanovski

Slavni folker Džej Ramadanovski preminuo je juče 57. godini od srčanog udara. Nakon što mu je pozlilo u stanu u kom je živeo, ekipa Hitne pomoći stigla je u popodnevnim časovima na njegovu adresu, gde je sat vremena pokušavala da ga reanimira, ali, nažalost, nije mu bilo pomoći.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zalistke u Beču i tada su mu doktori naglasili da mora da vodi zdrav život.

 

RepublikaFoto: Instagram.com

Imao je mnogo žena, a uz Nadu je postao zvezda

Pevač je iza sebe ostavio dve ćerke, Anu i Mariju, kao i unuka Adrijana. Ipak, ljubavna priča koju je imao sa bivšom suprugom Nadom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Naime, folker je u životu imao mnogo žena, ali je ona zauzimala posebno mesto u njegovom srcu. Nadi je posvetio većinu svojih pesama, a njeno ime je čak imao i istetovirano na ruci. Baš pored Nade postao je muzička zvezda. Uspesi na estradi pevaču su se dogodili nakon veoma teškog detinjstva i odrastanja u domu. Kada se u to vreme pojavljivao sa suprugom, ostavljali su utisak veoma skladnog para. Kako je sam priznao, ostavila ga je zbog njegovih poroka.

 

On je pre samo nekoliko dana u poslednjem intervjuu izjavio da koronavirus može da bude poguban za njega zbog teškog zdravstvenog stanja, te da ne izlazi iz kuće i da je u strogom karantinu.

- Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe iako ne bih smeo da pijem - izjavio je Džej nedavno.

Zbog teškog zdravstvenog stanja bio u strogom karantinu, svestan da koronavirus može da bude poguban za njega

Prema navodima medija, njemu je poslednja dva dana bilo veoma loše, ali nije želeo da se obrati lekarima. Hitnu pomoć, juče je, navodno, pozvala devojka sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu na Dorćolu.

Tokom jučerašnjeg dana ispred pevačevog stana čuli su se jecaji komšija, koje su bile šokirane njegovom smrću.

 

PRE MESEC DANA NIŠTA NIJE SLUTILO NA NAJGORE

Ramadanovski je poslednji put u javnosti viđen pre nešto više od mesec dana, kada se u društvu mlađe ćerke Marije pojavio na crvenom tepihu na premijeri filma "Vikend sa ćaletom", u kom je glumio sam sebe. Bio je vidno raspoložen, nasmejan i širio pozitivnu energiju oko sebe. I tada se držao propisanih mera, nosio je masku i držao rastojanje, te ništa nije slutilo na najgore.

 

 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Džej Ramadanovski

Uz Džeja se slavilo i tugovalo

Uz Džeja su odrastale generacije, tugovalo se, slavilo, venčavalo i razvodilo uz njegove pesme, a sudbina se poigrala njegovim najvećim hitom "Nedelja". Ovu pesmu Ramadanovski je snimio davne 1991, a upravo na ovaj dan - u nedelju, i preminuo je. Velika zvezda folk muzike obeležila je čitavu jednu epohu i činjenica je da nijedno veselje, ali ni najveće tuge, nije prolazilo bez njegovih pesama.

Veliki početak njegove karijere bio je 1987, kada su njegov veliki talenat prepoznali kompozitor Aleksandar Radulović Futa i tekstopisac Marina Tucaković. Zajedničkim snagama napisali su mu veliki hit "Zar ja da ti brišem suze", s kojom je nastupio na festivalu Mesam i osvojio treću nagradu publike.

 

 

 

RepublikaFoto: facebook.com/Dzej Ramadanovski

Najemotivniji koncert na Tašu

Pevač Džej Ramadanovski nedavno je prvi put govorio o tome koji od mnogobrojnih koncerata koje ima iza sebe u dugogodišnjoj karijeri je za njega bio najteži, kao i to da se u poslednjih 15 godina baš promenio.

- Promenio sam se za ovih 15 godina. Dobio sam unuke. Bio sam operisan, sad sam, hvala bogu, dobro - izjavio je tada pevač, a onda se osvrnuo na najjemotiviji koncert koji je održao.

- Koncert na Tašmajdanu za mene je bio najemotivniji dosad, tada se keva pojavila sa cvećem koje je sadila u svojoj bašti. Sestre su bile kod nje, a ja kod oca. Ona nije volela da dolazi na koncerte, jednostavno, bila je takva žena, zato mi je koncert na kome se pojavila ostao u posebnom sećanju - govorio je za života.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading