MUŽ SAŠKE KARAN U KRITIČNOM STANJU: Unakazio se kiselinom: U TEŠKIM OPEKOTINAMA

Autor: Star

Zabava

19.12.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, on je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, a sada, kada je van životne opasnosti, pevačica i rijaliti zvezda se prvi put oglasila za domaće medije.

- Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška, koja se dotakla teme proslave Nove godine i njenih kolega:

- Šokirana sam stavom kolega koje uporno najavljuju nastupe za doček. Zar su toliko prokleti, ukleti ili umobolni u mozak da hoće da idu da pevaju i zaraze ljude. Kad ih čujem kako kukaju, pa zar se nije dovoljno zaradilo dosad da se preživi. Ja volim Radu Manojlović, okej mi je, ali zar toliko potencirati novogodišnje nastupe u ovakvoj situaciji - dodala je Karanova.

 

 Umire se na sve strane, na kraju će biti para, ali nas biti neće. Ništa mi nije odvratnije, da ne kažem da mi se povraća, kada čujem ove koleginice koje su godinama na estradi kako kukaju, kažu da ne može da se živi bez nastupa. Ne razumeju da ako dosad nisu zaradile, neće ni odsad.

- Najviše kukaju Neda Ukraden i Ana Bekuta. Smešna mi je Neda koja se gurala za pomoć estradnim umetnicima, pa kad su je svi isprozivali, promenila je ploču da kao nije tražila za sebe nego za muzičare. Ajte, molim vas, da li ću ja da moljakam i tražim pare za druge. Pa, ako joj je toliko žao nek im da iz svog džepa ili pozajmi - dodala je Saška.

- Svi oni koji se hvale nekretninama i skupim kolima, nek prodaju nešto od toga, pa će preživeti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

20.12.2020 11:20

Eksperiment sa azotnom kiselinom?