SKANDALI KOJI SU PROTRESLI ESTRADU: Životne borbe pevačica koje su prošle kroz AGONIJU zatvora, hapšenja i oduzimanja DECE!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.01.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njima se pričalo cele godine!

RepublikaFoto: instagram/youtube
Ljupka Stević, Tanja Savić i Romana Panić

Godina za nama promenila je tok života čitavom svetu zbog globalne pandemije koronavirusa. Sve ono što je bilo uobičajeno više nije bilo. Srpska estrada svakako je snosila posledice  zbog toga što su karijere morali da stave na čekanje, ali nekima od njih se život pretvorio u nezapamćenu dramu.

Pevačice Tanja Savić, Romana Panić i Ljupka Stević ovu godinu će sigurno pamtiti po najgorem jer su njihovi životu poprimili scenario drame koja ostavlja trajne posledice.

O situacijama u kojima su se našle ove tri pevačice mesecima su pisali svi mediji, a skandali kojih su bili deo, nisu se našli samo na stranama žute štampe, već i hronike.

 

TANJI SAVIĆ SUPRUG OTEO DECU

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja sa suprugom

Pevačica Tanja Savić od početka pandemije proživljava porodičnu dramu. Naime, njen suprug Dušan Jovančević, bez njenog znanja i dozvole, odveo je njihove sinove u Australiju. Kako su se granice zatvorile, pevačica nije mogla da otputuje kod njih i od tada kreće njena agonija.

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP:

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obaveštava javnost da su maloletni sinovi Tanje Savić, stari deset i osam godina, zajedno sa ocem napustili teritoriju Republike Srbije 16. aprila 2020. godine i tom prilikom su na Aerodromu "Nikola Tesla" koristili australijske pasoše. Imajući u vidu da nisu koristili putne isprave Republike Srbije, za maloletna lica koja su strani državljani ne postoji obaveza posedovanja saglasnosti roditelja prilikom prelaska državne granice. Ukoliko maloletni državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine putuje sa jednim od roditelja, obaveza posedovanja overene saglasnosti drugog roditelja ne postoji, ali saglasnost za maloletno lice može tražiti država u koju putuju - pisalo je u saopštenju.

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

ALARMIRALA SAM POLICIJU, MORAM DA SE BORIM ZA DECU

Pevačica Tanja Savić po prvi put se oglasila nakon što su u javnost dospele informacije o njenom odnosu sa mužem Dušanom.

- Jako mi je teško bez dece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon, ili sam čak i blokirana - govorila je ona u izjavi za Republiku.

Kako je dodala, nastaviće da se bori za decu.

- Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone. Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju decu - istakla je ona.

 

Pevačici je prema njenim rečima, Dušan onemogućavao da se čuje sa sinovima, te jedno vreme nije imala kontakt sa decom i ne zna da li su oni svesni situacije u kojoj se našla. Tada su isplivale sve negativne strane pevačicinog braka o kojima je ona prethodno ćutala.

U međuvremenu njen odnos sa suprugom se pogoršao, čak su isplivale i njegove fotografije iz Australije na kojima se ljubi sa drugom ženom. Dušan se u više navrata oglašavao za medije i govorio kako je između njega i Tanje sve u redu, kako se oni vole i da misli da ona celu ovu priču predstavlja medijima jer joj treba marketing pred nove poslovne projekte. Rekao je i to kako su oni pružili novu šansu svom braku i da Tanja ima normalnu komunikaciju sa decom.

Tanja zbog zatvorenih granica još uvek nije uspela da ode u Australiju ali ističe da neće odustati od borbe za svoju decu sa kojima se sada veoma retko čuje ali da to svakako nije dovoljno i da se nada da će oni shvatiti šta se sve dešava, kao i da ih nije napustila.

 

 

 

 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Romana Panić

ROMANA PANIĆ ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG PLJAČKE

Pevačica Romana Panić poslednjih godina bila je u medijskoj ilegali, nije snimala pesme, te je i potražnja za njenim nastupima opala. Ipak, s početkom godine bila je glavna zvezda žute štampe, ali i svetske. Sve to, ni više, ni manje,  nego zbog krivčnog dela.

Naime, mediji u Australiju su objavili, a onda i svi mediji u Srbiji, ali i regionu da je pevačica uhapšena sa dečkom zbog pljačkanja bankomata. Za to krivično delo osuđena je na godinu dana robije, a onda se po prvi put oglasila na Instagramu.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović

- Gledajte svoja posla... Sram da vas bude, nemate ni stida ni srama... Režiranje vam je jača strana, fuj - besnela je ona putem Instagram storija, a nešto kasnije isti je i obrisala sa svog profila.

Romana Panić, koja je puštena je iz zatvora 1. avgusta, gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, deportovana je iz Brizbejna. Ona je bila osuđena na tri meseca, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne.

Po deportaciju u Srbiju rešila je da ispriča svoju stranu priče te je sazvala konferenciju za medije: 

- Usled dobijanja vize, korona divlja, zatvaraju se sve granice i ja ostajem u Australiji. Posle izvesnog vremena, jednog dana u hotelskoj sobi spremala sam se da izađem u šetnju, samo su se otvorila vrata. Bila su dva detektiva, dva policajca sa značkama, pištoljima i rekli su: "Ovo je pretres sobe". Ja sam doživela ogroman šok, počela sam da se tresem i čekala šta će da se desi. U sobi su pronađeni neki dokazi vezani za to krivično delo, između ostalog tu je bio jedan kompjuter, i tu su bile neke kartice. Ja sam rekla da nemam ništa s tim, kao i moj partner koji je pokušao da me zaštiti, govoreći da nemam veze sa tim i da se bavim potpuno drugačijim poslom, na šta su oni odgovorili da znaju da sam ja popularna pevačica, što me je začudilo - pričala je, pa nastavila:

- Zakoni u Australiji su takvi da kada priznate delo pola vam se prašta, tako da sam ja na predlog advokata priznala krivicu. Sliku aparata sam imala jer je to poručila prijateljica. Znam te detalje, ali neću da ih otkrivam jer mislim da to nije relevantno sada. Aparat ne služi za snimanje kodova na bankomatu, ne znam čemu služi, ali izgleda kao čitač kartica. Ja sam znala o čemu se radi, ali ja se nisam bavila time, međutim po njihovim zakonima ja sam saučesnik - rekla je pevačica koje ja posle počela da pisanjem i autobiografije koja govori o svemu kroz šta je prošla u tom periodu.

 

RepublikaFoto: instagram.com/Republika
Ljupka razlupala Dragiši kola

LJUPKA STEVIĆ LJUBAVNIKU RAZLUPALA KOLA

Kao bomba polovinom septembra odjeknula je vest o indicentu koji je napravila pevačica Ljupka Stević kada je u toku noći razlupala automobile u vlasništvu svog dečka, pukovnika Dragiše Simića.

Naime, prvo se na društvenim mrežama pojavio snimak razularene pevačice koja besni ispred zgrade na Voždovcu i ne bira način da uništi automobile.

Ubrzo je i Ljupka na društvenim mrežama objavila kratke video snimke na kojima objašnjava šta se desilo, ali i na kojima se vidi da joj je povređena ruka zavijena nakon povreda koje je zadobila zbog svog ludovanja.

Foto: instagram.com/ljupkastevic

- Deset godina sam bacila zbog skontine us*ane! Neka cela nacija zna, ne stidim se! Sramota me je! Evo ga veliki je*ač koji je jedva dočekao  da obrine par klinki uz Cijalis obavezni! - napisala je tada Ljupka na Instagramu preko fotografije na kojoj su ona i Simić.

Pevačica je deceniju bila u ljubavnoj aferi sa Dragišom iako je on sve vreme bio u braku. Pevačica je smatrala da ona u ovoj priči nije ljubavnica jer je sa njim maltene živela na istoj adresi sve vreme.

RepublikaFoto: Republika

Ipak, dozlogrdolo joj je kada je počela da sumnja da mu ona više nije dovoljna, pa je počela da ga prisluškuje i saznala razne pikanterije koje joj se nisu dopale.

O ovoj aferi nedeljama se pričalo, pevačica se pravdala smatrajući da je žrtva u ovoj priči i da je ona ta koja je prevarena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading