NAPRAVILA JE SKANDAL ZBOG PREVARE DEČKA, a evo kolika kazna čeka Ljupku Stević zbog demoliranja automobila!

Autor: Telegraf

Zabava

17.09.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je prilikom incidenta koji je izazvala zadobila povrede ruke, zbog čega je morala na ušivanje

RepublikaFoto: instagram.com/Republika

Pevačica Ljupka Stević je tokom noći napravila pravi haos, kada je iz besa demorila dva automobila koja su u vlasništvu pukovnika policije Dragiše Simića, koji je njen dugogodišnji partner.

Kako je ceo slučaj prijavljen policiji, koja je izašla na mesto događaja, Ljupka je privedena u policijsku stanicu gde joj je napisana i krivična prijava.

Naša redakcija je kontaktirala s poznatim beogradskim advokatom, gospodinom Radišom Roskićem, koji nam je objasnio kako se kreću kazne za ovakva dela.

 

- Ona se može teretiti za više stvari, može biti oštećenje tuđih stvari i još čitav niz drugih delikata koje u sebi sadrži imovinski element, ali i drugih koji u sebi imaju elemente nasilja - kaže nam Radiša.

Radiša nam je ispričao i kakve su kazne predviđene za dela koje je učinila pevačica, a s obzirom na to da je na javnom mestu lomila i pravila skandal, uz takva dela može se "prikačiti" i narušavanje javnog reda i mira.

- Različite su kazne, za oštećenje tuđe stvari, u zavisnosti od imovinskog cenzusa i od toga kolika je imovinska šteta napravljena. U svakom slučaju, zakonski minimum je 15.000 dinara, pa ide do 450.000 dinara, a onda milion i po, pa preko toga - rekao nam je poznati advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

20.09.2020 17:40

U zatvor da se otrezni od ludila.