Folkerka se baškari u vreme krize: Jana iskeširala 4.500 evra u Dubaiju!

Autor:

Zabava

16.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jana Todorović otputovala je u Dubai i boraviće u hotelu sa pet zvezdica u kojem za samo pet dana mora da izdvoji više od 4.500 evra.

Foto: instagram.com/janavip2011
Jana Todorović

- Iako je situacija sa koronom velikom broju pevača onemogućila da nastupaju, a samim tim i zarađuju velike sume novca, Jana se na vreme obezbedila, pa joj nije problem da izdvoji pozamašnu svotu za uživanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. ezdica u kojem za samo pet dana mora da izdvoji više od 4.500 evra.

Dok pojedini izvođači iz muzičke industrije grcaju u dugovima, Jana je u mogućnosti da se baškari u luksuzu.

Ona je podelila na Instagramu fotografiju sa plaže i pokazala novu figuru, sa čak dvadesetak kilograma manje u odnosu na prethodni period, a fanovi su je nazvali najboljom ribom na estradi.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Jana Todorović

Folkerka je nedavno otkrila da se ne stidi sebe i svog tela, pa pomenula i to da li je išla pod nož.

- Nisam još ništa radila na sebi, samo nadograđujem kosu, trepavice i nokte, ali stvarno ništa nisam radila od estetske hirurgije. Nemam ja čega da se stidim ni svoje prošlosti ni svog porekla, takva sam kakva sam. Ljudi me vole baš ovakvu kakva jesam, prirodnu - rekla je pevačica u emisiji "DeToxic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading