Tužna zbog smrti bivšeg svekra: Tragedija ujedinila Anu i Darka!

Autor:

Zabava

15.12.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mesecima unazad vodili medijski rat, prema saznanju dnevne štampe, Anu Sević i Darka Lazića je navodno pomirila porodična tragedija koju je doživeo pevač.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Darko Lazić i Ana Sević

Sevićeva je navodno pozvala Darka nakon porođaja i izjavila mu saučešće, što je njihov prvi kontakt posle žestoke svađe u kojoj ga je tužila za alimentaciju.

- Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac, Do poslednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće - otkriva izvor "Informera".

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Ana Sević

- Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading