(VIDEO) GODIŠNJICA BRAKA BRENE I BOBE: Zbog njih su prekinuli DNEVNIK, čuveni DIOR je dizajnirao venčanicu, a ova PEVAČICA je uhvatila bidermajer!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.12.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnjica ljubavi.

RepublikaFoto: youtubecom/LepaBrena
Brena i Boba

Pevačica Lepa Brena i teniski as Slobodan Živojinović obeležavaju danas 29. godine bračnog života.

Živojinovići i danas važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, a razvoj njihove ljubavne priče pratila je cela nekadašnja Jugoslavija.

Pevačica je  nosila venčanicu s potpisom čuvene marke "Dior", koju je ova modna kuća specijalno dizajnirala za nju. Zbog njihovog venčanja prekinut je i "Dnevnik 2" kako bi se mladenci uključili uživo u program.

Pričalo se da je svadba  koštala 50.000 nemačkih maraka. Među gostima nije bio nijedan političar, dok je sa druge strane bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Pevačica Dragana Mirković uhvatila je bidermajer, koji joj je očigledno doneo ljubavnu sreću sa Tonijem sa kojim decenijama živi u srećnom braku.

- Sve što trošimo zaradili smo sopstvenim rukama, trudom i radom. Živimo u suludom vremenu, po opredeljenju sam kosmploita, koji poštuje svaku veru i naciju. Uvek računam na ljudski razum. Boba i ja smo svetski ljudi i ne spuštamo se na nivo šovinista i njihovih razmišljanja. Zašto bi se posle toliko saznanja vraćali u nešto prevaziđeno. Oni koji žele neke se vrate, moj Boban i ja ići ćemo samo napred. A zajedno ćemo imati još više snage za to - rekla je Brena nekoliko sati posle venčanja prisutnim medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Bilo je pripremljeno 650 vrsta jela. Veliki broj koktela se služio, a čak 22 praseta bila su na ražnju. Svadbena torta je bila na pet spratova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading