PREMIJER LIGA BRUJI ZBOG "GEJ" SKANDALA: Fudbaler na sebe NANEO GNEV LGBT ZAJEDNICE!

Autor:

Sport

07.12.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta čovek može da uradi u žaru momenta, pa je jedan takav poneo legendarnog Premijerligaškog napadača, izazvaši skandaličinu na Ostrvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejmi Vardi optužen je za napad na gej zajednicu...

Džejmi Vardi postigao je pobedonosni gol za njegov ljubljeni Lester protiv Šefild junajteda (2:1), ali je njegova proslava posle pogotka izazvala lavinu nagativnih reakcija u Engleskoj i šire.

Vardi, koji je inače rođen u Šefildu, navija za Junajtedove gradske rivale Vensdej, pa ga je pogodak koji je doneo tri boda Lesteru u rodnom gradu i protiv omraženog rivala poneo, navevši ga da prokliza ka korner zastavici.

Kada se pre nje nije zaustavio, Vardi ju je odalamio nogom i polomio.

U čemu je problem, pitate se?

Pa, na korner zastavici stajao je simbol LGBT zajednice, te su oni protumačili gest svojevremenog osvajača zlatne kopačke u Premijer ligi kao izraz njegove homofobije.

Komedija, nema šta, ali u takvom svetu danas živimo, pa su liberali skočili na priliku da napadnu Vardija.

- Možda suviše razmišljam o ovome, ali Vardi ovo nikada nije uradio normalnoj zastavici. Šalje odvratnu poruku, besna sam - napisala je jedna Tviterašica.

Imajući u vidu koliko obožavaoca legendarni Vardi ima, jedan mu je odmah skočio u odbranu, pa je okačio sliku Džejmija kako udara Lesterovu korner zastavicu kao dokaz da ovo nije bio napad na homoseksualce.

Kao šlag na tortu Vardijevim zaštitinicima došao je snimak koji su kritičari pogodno "iskulirali", a na kome se vidi Vardi kako pokušava da vrati zastavicu na mesto iz poštovanja.

 

I ovaj gest LGBT zajednice prošao je nekažnjen, kao što to obično i biva, pa se postavlja pitanje kada će se ovakvim gnusnim i fabrikovanim napadima doći kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
draff

07.12.2020 16:34

Čekaj bre, sad moraju na utakmicama da drže pederske zastavice? Gde smo stigli...