TANJA SAVIĆ tvrdi da joj suprug smešta AFERU!

Autor:

Zabava

07.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morate biti najbolji psiholog da biste funkcionisali s tim čovekom. Rekla sam da on ima poremećaj ličnosti i stojim iza toga, poručila je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan

Tanja Savić oglasila se putem Instagram lajva nakon što je odjeknula vest da se pomirila sa još uvek zakonitim mužem Dušanom Jovančevićem, koji joj je pre osam meseci odveo decu u Australiju i sa kojim mesecima vodi bitku da bi bila u kontaktu sa sinovima.

- Naravno da se nisam pomirila, to je izmišljotina. Bila bih bez razuma kada bih se pomirila, srećom, imam razum, mnogi bi voleli možda da ostanem bez razuma, ali još me služi, kao i živci. Mi imamo decu, ja zbog dece moram da budem u kontaktu sa njim, ali kakvo crno pomirenje. Rekla sam vam da čovek ima poremećaj ličnosti i stojim iza toga. Morate biti najbolji psiholog da biste funkcionisali s tim čovekom. Samo moram da se strpim, imam debele živce. Ja decu nisam videla osam meseci. Sad se sa decom nisam čula dva dana, mislila sam da će se sada nešto promeniti, ali nije. Otac im je oduzeo mobilne telefone, na fiksni se nisu javili, tako da... - opisala je ukratko Tanja kakva je i dalje situacija u odnosu sa suprugom i decom, te naglasila da očito ima onih koji joj žele zlo, zbog čega nosi različite gumice za kosu protiv uroka.

 Mnogi bi voleli da me vide ludu, ali imam debele živce. Samo moram da se strpim

- Ja sam odlučila šta ću sa životom. Volim koga volim, volim onog ko me zaslužuje, ko me poštuje. Onaj ko me ne zaslužuje, apsolutno nemam šta s njim da pričam, pa makar to bio neko ko mi je rođeni. Ja sam poštovala do te granice do koje sam mislila da je to zaista tako, da me neko voli i poštuje. Međutim, taj neko je dokazao delima, ne rečima, nego delima, da jednostavno ja toj osobi ništa ne značim u životu.

Pred kraj lajva joj se priključila Jana Todorović, a Tanja je tražila da joj otpeva njenu staru pesmu jer se pronalazi u tekstu: "Ne, nikad nisam bila srećna, pretvarala sam se samo da bi u kući bio mir. Ne, nikad nije bilo dobro, trpela sam sve, ti si za mene bio crni vir".

 

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private

Dušan tvrdi da su Tanja i on opet u ljubavi!

Inače, Dušan Jovančević tvrdi da je došlo do pomirenja, a u prilog tome je čak u javnost pustio i emotivne poruke koje mu je navodno Tanja slala.

- Pomirili smo se zbog ljubavi i naše dece. I dalje smo zaljubljeni jedno u drugo, kao i uvek! Ljubav između nas nikad nije prestala! Nemam objašnjenje za naše pomirenje jer nisam nešto upućen šta se tamo priča o nama zato što ne pratim i nikad me nije zanimalo, iskreno. Čujemo se svakog dana po dva puta. Svaka naša druga reč je "volim te" i "nedostaješ mi ludo, beskrajno". Ja joj to govorim, a i ona meni - rekao je Dušan, a zatim otkrio kada Tanja planira i da dođe u Australiju.

- Planira da se vrati kad se situacija oko KOVID malo smiri - zaključio je Dušan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading