POKER ZA MARADONU: Napoli rabzio Krotone i pretekao Juve!

Autor:

Sport

06.12.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija deklasirali su Krotone sa 4:0 u 10. kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napoli

Izabranci trenera Đenara Gatuza su rutinski došli do bodova protiv ekipe koja je i dalje bez pobede u elitnom rangu. Sa nova tri boda, Napoli je preskočio Juventus na trećem mestu zbog bolje gol razlike, a ovo im je bila sedma pobeda u sezoni.

Trijumf ekipe sa Juga Italije, čiji stadion se od nedavno zove "Dijego Armando Maradona", najavio je Lorenco Insinje u 31. minutu. Odlično je prihvatio loptu i sa nekih 17 metara smestio je u levi donji ugao gola Krotonea.

U nastavku, posao Krotonea je znatno otežan posle isključenja Petrićionea u 50. minutu. Neoprezno je startovao s dve noge na protivničkog igrača i opravdano zaradio put u svlačionicu.

U 58. minutu, Napoli je duplirao prednost. Insinje se ovog puta našao u ulozi asistenta - odlično je ubacio loptu pred gol, tamo je bio Irving Lozano koji je rutinski plasirao loptu u mrežu za 0:2. Uspeo je Napoli da postigne i treći gol i to u 76. minutu. Dijego Dem je preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio desni donji ugao za 0:3. Uspeo je Napoli da postigne još jedan gol i to u nadoknadi vremena.

Posle brze akcije, Andrea Patanja je bio na pravom mestu, snažnim udarcem je poslao loptu u mrežu za krajnjih 0:4.

U timu Krotonea igrao je bivši igrač Crvene zvezde, Miloš Vulić. On je u 36. minutu ušao u igru umesto Benalija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading