MURINJO JE FUDBALSKI MAJSTOR: Son i Kejn dominirali, Totenhem pobedio Arsenal i vratio se na čelu Premijer lige!

Autor:

Sport

06.12.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema savladali su Arsenal sa 2:0 u okviru 11. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ubitačan tandem... Son i Kejn

Sparsi su pobedom u derbiju Severnog Londona ponovo preuzeli prvo mesto od Lestera, koji se na čelu nalazio samo par sati.

Murinjo je još jednom pokazao da je jedan od najboljih trener u istoriji. Od starta meča prepustio je posed lopte Arsenalu, ali sem besomučnih dodavanja Artetin tim nije mogao ništa.

Posle jedne greške sevnula je kontra Totenhema, Kejn je uposlio Sona, a ovaj pretčao određenu distancu i onda fantastičnim udarcem sa 20ak metara savladao nemoćnog Lena za 1:0. Nastavio je Arsenal da drži loptu u nogama, ali Totenhemov bedem je bio neprobojan.

I onda kad se očekivalo da će se na odmor otići sa 1:0, još jedna ubitačna kontra Totenhema. Ovog puta Son je dodao Kejnu, a engleski napadač je snažnim udarcem od prečke poslao loptu u gol za 2:0.

U nastavku meča Totenhem nije imao nameru da napada, povukao se još više i dozvolio Arsenalu da u potpunosti kontroliše igru. Ipak, i pored nešto bolje igre Tobdžija, gostu nisu mogli do gola.

Lakazet je imao dve dobre prilike, Obamejang jednu i to je bilo sve od Arsenala. Na kraju pobeda Totenhema, koji u trećem derbiju u nizu nije primio ni gol. Murinjo je mag!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading