SUPRUG TANJE SAVIĆ RASKRINKAO PEVAČICU: Progovorio o prepiskama, novi ŠOK detalji: ONA JE PATOLOŠKI LAŽOV!

Autor: Informer

Zabava

06.12.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je odjeknula vest da su Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević skopili primirje, a potom su isplivale i prepiske na kojima pevačica izjavljuje ljubav Jovančeviću.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private

Pevačicin suprug se oglasio i otkrio šta se sada dešava između njega i Tanje. 

- Čuli smo se juče, u nikad boljem smo odnosu. I sinovi se čuju sa njom, svaki dan po dva puta. Čuli smo se stalno, uvek je bilo tako. Govori mi da me voli, da joj je žao zbog svega, da bi sve promenila kad bi mogla, da misli o našoj ljubavi stalno, da ne može da spava koliko joj nedostajem. Ja ne znam kakvu igru ona igra. Za sad se neće desiti ništa, zbog kovida - rekao je on i nastavio:

- Rekla je da ju je sramota, da smo kao cigani i da je ovo pravi rijaliti. Zato što ju je sad sramota od naroda i fanova, sramota je od same sebe. Pa ne zna šta da radi od sebe. Krivi vas, kao i uvek. Ona je patološki lažov - priča Jovančević.

 

Na pitanje da li je Dušan dobio odgovor od Tanje zbog čega je poslednjih nekoliko meseci pričala ružno o njemu, on je rekao sledeće:

- Pitao sam je, kaže zbog ljutnje. Glup je razlog, ona je takva osoba. Psiho lažov i ne razmišlja o posledicama. Takva je, šta ću - istakao je Jovančević. 

Dušan je otkrio i da li je istina da njegova majka, a Tanjina svekrva predstavlja glavnu barijeru kada je njihovo pomirenje u pitanju.

- Ona se ništa ne pita. Njeni brane da se ona pomiri sa mnom. Zato što onda kad ima nas, oni gube. Finansijski gube - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

06.12.2020 21:28

Od početka nisam verovao Tanji. Ona 8 meseci kao bajagi kuka da se čuje sa decom a ne odlazi kod dece niti im šalje novac za hranu. Čak su joj ljudi i novac nudili i slali. A sve je bio dogovor bračnog para.