ŠOK! Zorica Marković prvi put o agoniji pevačice: Dušan može da naudi Tanji, strahovala bih da sam na njenom mestu!

Autor:

Zabava

07.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković šokirana je surovošću neizvesne situacije u kojoj se Tanja Savić bori sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem da vidi sinove Maksima i Ðorđa.

RepublikaFoto: Printscreen
Zorica Marković

U razgovoru za Srpski telegraf pevačica otkriva da je njihov ljubavni život oduvek bio enigma i da se plaši da bi Dušan mogao strašno da naudi Tanji. Markovićeva je u više navrata viđala Dušana i Tanju u jednoj od svojih kafana i primetila je još tada da među njima nešto nije u redu.

- Kada sam držala kafane, sretali smo se. Jedno od tih mesta bio je moj restoran "Užice" i još od tada pamtim kako se Dušan prema Tanji loše ponašao. Meni je taj njihov brak bio vrlo tajanstven, i sa moje tačke gledišta, meni je ovo sve očekivano - kaže Zorica na početku razgovora i dodaje da ne veruje u Dušanovu priču da Tanja maltretira njega i sinove, već smatra da je sve suprotno i da Savićevoj on može čak i opasno da naudi:

RepublikaFoto: e-stock/Aleksandar Nalbantjan
Tanja Savić

- Što se tiče navodnih Tanjinih pretnji, mislim, kako poverovati da ona nekome preti. Ma ona je, bre, fina i tiha, ne znam. On mi je tu jako čudan, po svim mogućim pitanjima. Ja bih se bojala da živim s njim, veruj mi, večito bih imala neki strah. Strahovala bih da sam na njenom mestu da mi ne naudi. Ko zna šta može da mu padne na pamet. On emituje neku negativnost, ne znam kako da objasnim. Dvoje kad se vole, emituju prijatnu energiju, kod njih je sve bilo čudno i nedorečeno. Te ovde su, te onde su. Potpuno nejasno i, ko zna, možda se nikada neće saznati njihov život, ali žao mi je te dece. Svi mi nešto dozvolimo u životu. Da li je htela, morala, da li je ljubav, opsesija, strah, to ona najbolje zna.

Zorica kaže da joj je bilo sumnjivo to što je Tanja više bila odsutna nego prisutna na javnoj sceni, i to baš u periodu kada je počela da doživljava neverovatan uspeh:

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Dušan i Tanja

- Takav talenat, takva prelepa žena odjednom je uvenula, nestala je zbog njega na vrhuncu karijere. Na kašičicu se pojavi, pa sve tu nešto bude nedorečeno. Oduvek mi je bio čudan taj njihov odnos, ne samo što je čudan već je i enigma. Dosta je stajalo tu "ispod tepiha" da je sve to puklo sada, kao atomska bomba. Mislim da je istina negde mnogo daleko. On se sad da l' tu brani, ne brani. Mnogo se strašnih stvari dešava u njihovom odnosu i braku. Boje se i ona i on jedno drugog.

Tanji pozlilo na snimanju

Tanji Savić pozlilo je tokom snimanja emisije i odgovaranja na pitanja o još uvek zakonitom mužu Dušanu Jovančeviću.

Naime, pevačica je u jednom momentu stavila ruku na grudi, rekavši da je tu steže, a potom je ustala vidno potresena, uz komentar da ne može da izdrži i da mora da napravi pauzu.

- Ovde me steže sve... Čekaj, čekaj, moram pauzu da napravim. Ovo je strašno. Ne želim uopšte o njemu da pričam - rekla je Savićeva, uzela čašu vode i ustala iz kadra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading