OTKRIVENA ESTRADNA TAJNA KOJA JE DUGO SKRIVANA: Evo kako je jedan poziv promenio Karleuši život iz korena kad je sa njenom karijerom bilo sve gotovo!

Autor: Srbija danas

Zabava

06.12.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Takmičarski šou "Zvezde Granda" su već dugi niz godina jedna od najpopularnijih emisija na našim prostorima. Jelena Karleuša je nedavno, upravo u toj emisiji, iskoristila priliku da se zahvali Saši Popoviću na svemu što je uradio za nju:

 Mnogi od nas su mnogo toga dobili učešćem u ovom šou. Ja sam na primer dobila za ovih pet godina, pored migrene, dobila sam priliku da me milioni gledalaca na Balkanu, upoznaju u mom pravom svetlu, da me upoznaju onakvom kakva sam ja stvarno, a ne onakvom kakvu me mediji 25 godina prave. Ja se Saša tebi zahvaljujem što si me zvao u ovaj šou, evo posle pet godina opet da ti se zahvalim - rekla je Jelena, a onda se umešala Marija:

 

 

 

- Kako si ti došao na ideju da zoveš mene i nju?

- Ali, ovo je čaroban žiri, ovo su ljudi bez kojih ova emisija stvarno ne bi imala ni ovakav rejting, ni tako dalje. Ali jedini pravi lepak, jedina prava magija, svih ovih godina ovog šou programa je samo jedna osoba, a to je Saša Popović. Bez njega, ovo ne postoji. Možemo Marija i da odemo, ali "Zvezde Granda" neće postojati, ugasiće se energetski, kada ode Saša Popović, ne na drugi svet, nego iz ove emisije - rekla je Karleuša, a onda opisala kako je došlo do saradnje:

- Zazvonio mi je telefon, ja sam sedela u Istanbulu sa Duškom, sedeli smo kod našeg druga Krasića, sa njegovom ženom, ja sam im ovako rekla "Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo", oni su pitali zašto, "Ja sam zabranjena apsolutno svuda, na svim televizijama, u svim medijima, ja nemam sem Instagrama gde da se pojavljujem". Tog minuta kad sam to izgovorila, zazvonio mi je telefon, pisalo je Saša Popović, ja sam uzela telefon i okrenula ga njima i rekla "Ljudi, vidite". Duško mi je rekao "Javi se, brzo", nisam htela odmah, javio se Duško, ja sam rekla "da". Bio je Sale, pitao me kada se vraćam u Beograd, rekla sam za dva dana iako sam se vratila sutradan. Došla sam kod njega kući, bila je Suzana, Saša je postavio čuveno pitanje "Da li si za", ja sam bez razmišljanja sam rekla "da", ostalo je istorija - ispričala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading