NOVI ESTRADNI RAT: Slavica Ćukteraš isprozivala SAŠU I ŽIKU - Oni znaju koliko sam im PARA ZARADILA, nisu zaslužni za moje uspehe!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.11.2020

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo joj nije trebalo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nekada su lepo sarađivali

Slavica Ćukteraš  smatra da joj učešće u Grandovom muzičkom takmičenju, odakle je ponikla na estradi, nije mnogo pomoglo u karijeri.

Pevačica je po prvi put javno progovorila o Saši Popoviću i Žiki Jakšiću nakon njihovih izjava da je mogla postići mnogo više u karijeri nego što jeste.

Čini se da su je ove reči veoma pogodile, te se nije štedela odgovarajući im na to:

 

-Šta on radi, vodi emisiju? Ne razumem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mnogo više, pa nije. On je napravio "Zvezde Granda", što nije napravio svoju producijsku kuću? Nemoj da me diraš u lepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću - poručila je Slavica u emisiji "Sceniranje", pa dodala:

-Jeste Grand uložio u mene i bio je odskočna daska. Kad sam se vratila posle pauze i sve to napravila, to je moj rad, tu "Grand" nije zaslužan - kategorično je rekla pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading