HTEO DA SE UBIJE ZBOG NJE: Isplivala brutalna istina o ljubavi Brene i Saše Popovića!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.11.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokiraćete se!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Poslednji nastup "Slatkog greha" bio je 1994. godine na Breninom koncertu na Tašmajdanu. Posle toga su se povukli sa javne scene, ali su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom.

Zapravo, i dan danas postoji bend "Slatki greh", ali u nešto podmlađenom sastavu, i sviraju na svadbama i raznim proslavama. Od starih članova ostali su samo bubnjar Branislav Mijatović Mija i gitarista Zoran Radanov Zoki, kojeg trenutno gledamo u šouu "Nikad nije kasno".

Živojin Matić Žile, klavijaturista, ovog popularnog sastava i svega onoga što je obeležilo jedno vreme, muzičko, u bivšoj Jugoslaviji posvedočio je o do sada ne ispričanim detaljima. 

 

Detalj koji je posebno oduševio javnost je istina koju je Žile ispričao o istini između Brene i Bobe. 

"Ljubav Brene i Saše Popovića sam pratio od početka. Javna tajna je da su oni bili zajedno punih šest godina. Kada je Brena prekinula to i otišla u Australiju na meč svog budućeg supruga Bobe, Saša je hteo da se ubije... Bio je očajan i non stop je kukao i nije znao šta će od sebe zbog toga..." - rekao je Žile. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djura

02.11.2020 18:07

Pevaljka i harmonikas kuku jada