(FOTO) CEO ŽIVOT JE PRAVIO PROBLEME, PAR PUTA JE BIO U ZATVORU! Ovako izgleda više nego problematični sin Snežane Đurišić

Autor:

Zabava

23.11.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić jedna je od naših najuspešnijih i najcenjenijih pevačica narodne muzike. Na poslovnom planu godinama niže uspehe, voljena je i poštovana od strane kolega i publike, ali u privatnom životu nisu joj uvek "cvetale ruže".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Najviše glavobolje zadavao joj je tokom prethodnih godina njen sin Marko Gvozdenović, koji je javnosti poznat kao veoma problematičan muškarac. Snežanine muke sa sinom krežu još 2001. godine kada je završio u zatvoru, jer je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je stradala njegova tadašnja devojka Jelena Paunović.

 - Moj sin je voleo da popije i napravio je udes. To su bili strašni dani, pogotovo za porodicu koja više nema devojku koja se zvala Jelena. Prodala sam kuću, jer sam u njoj mnogo plakala. Moj sin se još nije vratio svom životu - izjavila je Snežana 2016. godine.

- U kolima se, dok sam vozio, dešavalo nešto neprimereno i ja sam u jednom trenutku izgubio kontrolu i udario u banderu. To neprimereno ponašanje može da bude i nešto lepo. Možda smo se u tom trenutku i poljubili ili nešto drugo. Nije lepo da sada o tome govorim. Dugo sam ležao u bolnici, imao sam 17 operacija, pola stomaka nemam, lekari su mi jedva spasli nogu. Posle oporavka bio sam tri godine u zatvoru - pričao je Gvozdenović o ovom nesrećnom slučaju.

Foto: Instagram/printscreen

Nakon što je odležao kaznu za pomenuto krivično delo Marko je 2016. godine izazvao udes na Banjici, u kojem je lakše povređena jedna osoba. Gvozdenović je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo pronašla.

U dosijeu pevačicinog sina ne nalaze se samo saobraćajne nezgode. Kako su pisali domaći mediji, protiv njega je 2015. godine pokrenut predistražni postupak zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu, nanevši joj, navodno, teške telesne povrede.

 

Snežana i njen sin dugo godina nisu bili u dobrim odnosima, o čemu je on javno pričao.

- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine. Ja sam jedno vreme pio i pristao sam na takozvano lečenje - rekao je Snežanin sin za Skandal pre nekoliko godina, a u toj ispovesti je otkrio da je bio čak i beskućnik. Neko vreme je živeo u Americi, ali se nije snašao, a po povratku u Srbiju završio je na ulici.

Snežanine muke sa sinom nastavile su se 2019. godine kada je Marko ponovo završio u zatvoru.

 - Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim sa njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim - izjavio je Marko za "Informer" prošle godine kada je izašao iz zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading