DRAGANA MIĆALOVIĆ O KORONAVIRUSU: U početku nisam imala nikakve simptome, a ona su krenuli STRAVIČNI BOLOVI!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.11.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otvoreno o virusu.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović  nedavno je otkrila da je pozitivna na koronu i to samo zato što su svi glumci bili testirani od strane pozorišta u kojem igra. Simptome u početku nije imala, ali bolovi su krenuli posle nekoliko dana.

Dragana je ispričala sa čime se sve susretala tokom lečenja od virusa koji je zahvatio ceo svet:

-Ja sam jedna od onih koja se vrlo pazila, ali sam isto od onih ljudi koja je govorila 'ma to meni neće da se desi, i da se desi ja sam mlada i jaka i ja ću to da vrlo brzo preguram'. Gde sam se zarazila ne znam, ali to je sada manje važno. U početku nisam imala nikakve simptome, već smo mi kolektivno testirani od strane pozorišta i tako su mi javili da sam pozitivna. Istog trenutka sam otišla u karantin i tada sam se osećala skroz dobro - počela je priču Dragana u emisiji "Kec na jedanaest".

Glumica je objasnila i da je tek nakon nekoliko dana počela da oseća simptome virusa:

 

-Tek sedam dana kasnije sam imala stravične bolove, u glavi i telu. Temperaturu nisam imala, imala sam blagu upalu pluća, nije bilo ništa strašno. Ali taj osmi dan sam imala velike bolove u stomaku, želucu, glavi, ali evo sad sam živnula. Trudim se da pazim, pijem vitamine i da jedem koliko mogu - objasnila je Mićalovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading