LIJU SE SUZE U DOMU MIĆALOVIĆ: Bol za njim je prevelika!

Autor:

Zabava

06.05.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Mićalović, otac Dragane i Slobode Mićalović, preminuo je pre tri godine.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sloboda Mićalović

Danas, na dan kada bi slavio 70, najmlađa ćerka putem društvene mreže Instagram prisetila se pokojnog tate, pa emotivnom porukom rasplakala sve pratioce na pomenutoj društvenoj mreži.

- Dobri moj kapetane... Dobro smo. Dobro je Maka. Čuvamo je. Govorim joj svakog dana po sto puta da je volim, sve mislim uspecu da joj nadomestim malo tebe. Ona se smeje. Stalno, a znam da joj duša vrišti tvoje ime na sav glas. Čuva se i ona, evo vec treci mesec u karantinu. Danas je izašla. Rođendan ti je, mora baklava da se spremi. Pričamo stalno o tebi i smejemo se... i plačemo. I teško je, ne znam da li je teže kada ide sve nizbrdo ili kada ide uzbrdo. Znaš da se trudim da sve uradim kako treba. Zabrljam vrlo često, ali znaš me. A znaš i da te volim kao što nikog nisam i nikog neću. Srećna sam kapetane, ima ko da me čuva. Vidiš ti to. Voli te tvoje najmalecko mezimče najviše na svetu - potpisala je Dragana staru fotografiju svog oca, koju je takođe i njena sestra Sloboda objavila na svom Instagram profilu.

 

 

Foto: instagram.com/hipokampelefentokamela

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading