MIRKOVIĆ O NAJNOVIJIM PRETNJAMA VUČIĆU: Njihova patološka mržnja ne može da pobedi našu ljubav prema Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

06.05.2020

20:21

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke ocenio je da je najnoviji poziv na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića samo je nastavak bolesne i morbidne kampanje, "patološki u mržnju ogrezle Đilasove skupine koja jedino na ovaj način želi da se obračuna sa predsednikom Srbije".

ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje sledbenika propalog SzS-a i pozivam nadležne organe da hitno reaguju, jer je poziv na ubistvo ili čerečenje bilo koga, apsolutno nedopustivo. Jedini krivac za ovakve pojave je isključivo Dragan Đilas koji mesecima i godinama unazad satanizuje i Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i decu i to izmišljenim aferama, bolesnim emisijama, naslovnim stranama i pozivanjem da se na ulici sruši vlast koja je legitimno izabrana - naveo je Mirković u saopštenju i podvukao:

- Ovako nešto je apsolutno nedopustivo i neka se sada lažno uplakani Dragan Đilas zapita kako se sada osećaju neka druga deca. Ove pretnje će i za Aleksandra Vučića i za sve u Srpskoj naprednoj stranci biti vetar u leđa da radimo još više, jer mržnja ne može da pobedi našu ljubav prema Srbiji - zaključio je Mirković.

 

 

Komentari (0)

Loading