GLUMICA STAJE NA LUDI KAMEN: Dragana Mićalović spremna da izgovori sudbonosno "da"

Autor: kurir.rs, Republika

Zabava

02.10.2020

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumici Dragani Mićalović odlično ide, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Zvezda serije "Igra sudbine" izgovoriće sudbonosno "da" svom partneru Stevanu Puriću, a svadba je planirana za proleće naredne godine.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović

Osim što joj je uloga Une u pomenutoj seriji donela još veću popularnost i što pored toga radi na još nekoliko projekata, Dragani dobro ide i u drugim sferama života.

Lepa glumica i njen izabranik, biznismen Stevan Purić odlučili su da se venčaju naredne godine, a plan je da se ceremonija održi na proleće. Naravno, sve to još uvek je na klimavim nogama zbog trenutne situacije sa korona virusom, ali, ukoliko do tada rizici budu manji i budu dozvoljenja okupljanja više ljudi, organizovaće veliku proslavu za porodicu, kolege i prijatelje.

 

 

 

Izvor blizak Dragani otkriva da mladi par planira da najpre obavi crkveno venčanje na kome će prisustvovati samo porodica, a posle bi oragnizovali i gala slavlje u nekom restoranu na otvorenom, gde bi obavili i građansko venčanje.

Dragana i Stevan su svoju vezu otpočeli na leto prošle godine, kada ih je upoznao zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će se slučajni susret pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula, a par je pre skoro godinu dana otpočeo i zajednički život.

Upravo to im je bio pokazatelj da ne treba da gube vreme, jer se odlično slažu i funkcionišu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading