STIŽU RODE! SAŠA KOVAČEVIĆ POSTAJE OTAC?! Miljenik žena spreman za NOVU ULOGU!

Autor: Glas Javnosti

Zabava

06.11.2020

12:44

Odavno spreman!

e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Od kada se prvi put pojavio u javnosti sa devojkom Zoranom Tasovac, pevač Saša Kovačević  ne štedi komplimente na račun svoje izabranice.

On je priznao da mu je devojka bila najveća podrška do sada u svemu što se dešavalo i svim problemima koje je imao, ali i da je ona glavni krivac za to što se malo ugojio.

Međutim, izgleda da je došlo vreme da mu pomogne da smrša i to tako što će imati najlepše obaveze na svetu, jer će uskoro postati otac!

Da li je žensko društvo bezbednije od muškog? Evo ko više poštuje pravila

e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Saša i Zorana

Naime, njegova izabranica Zorana posetila je jednu privatnu kliniku gde je želela da uradi kompletne analize, koje inače redovno radi kod njih.

- Zorana je stigla popodne, ali je nismo odmah prepoznali, sve dok nam koleginca nije rekla o kome se radi. Ona se doktorki žalila na jutarnju mučninu, pa je dobila nalog da uradi sve analize, između ostalog i da proveri da nije trudna putem testa krvi koji se pokazao odlčno, jer se vrlo lako vidi da li ste u drugom stanju - rekao je dobro upućen izvor sa klinike koju je Sašina devojka posetila. 

Da bi mu uloga oca odgovara mnogi su potvrdili, pre svega zbog odnosa koji ima prema ćerki svoje izabranice, jer Iskru obožava kao da je njegovo rođeno dete.

e-stock/:R.RISTIĆ

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško – rekao je Saša u jednom intervjuu.

Svi se iskreno nadaju da će rezultati testa biti pozitivni i da će se celoj porodici ostvariti velika želja da Saša dobije dete, a pevač je i sam nedavno  priznao da je spreman za ulogu oca.

 

 

 

- Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo - rekao je Saša.

-Rezultati testova se čekaju, naravno ukoliko su pozitivni ona će biti upućena na dalje analize. Iskreno se nadamo da će ih se ispuniti želja da se ostvare kao roditelji, jer zaista verujemo da će biti najsrećniji kada to čuju. Mi smo već ovde pričale o tome, jer nam je Saša izuzetno simpatičan, pa smo se kladile u čijom smeni ćemo saznati srećne vesti ukoliko do toga dođe - otkrio je izvor.

Komentari (0)

Loading