Melina otkrila da se pevač povukao u ilegalu: Haris više neće da peva, plaši se da ga korona ne ubije!

Autor:

Zabava

06.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović neće da rizikuje opasnost od korone, pa već dva meseca odbija svaki poziv da nastupa i povukao se u potpunu ilegalu.

RepublikaFoto: Promo foto
Haris i Melina

Uglavnom je s porodicom, a njegova žena Melina otkriva šta se dešava i zašto je Džinović prestao da peva.

- Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava. Hari ne radi, neće više da peva. Strašno je uplašen zbog korone, pa da se ne bi zarazio, ne izlazi iz kuće, ne mrda nigde. Mi smo se sada usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas prozivaju svi za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kada mi budemo želeli - rekla je Melina za Star i osvrnula se na svoj posao vezan za liniju ekskluzivnih haljina:

RepublikaFoto: Promo foto
Haris Džinović

- Moje haljine se prodaju svuda po svetu u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera, na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni "Eli Sab" ništa ne prodaje, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad! Trebalo je da se održi Nedelja mode onlajn, ali to ipak nije uspelo, nije to to.

Melina: Niko se više ne sređuje, trenerka je postala hit

Veliki finansijski gubici prisutni su i u svetu modne industrije, te je Melina istakla i da zbog celokupne situacije staje proizvodnja limitiranih haljina čiji je ona kreator. - Šta da kažem, osim da je poslednjih meseci trenerka glavni odevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne. Proći ćemo sve ovo, nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do leta neće proći kriza - izjavila je Džinovićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading