(VIDEO) NOVINARI CNN GLEDAJU PO*NIĆE DOK TRAJE IZBORNA DRAMA U SAD: Ovaj snimak je sve ŠOKIRAO, reakcija voditelja je URNEBES!

Autor: Republika

Svet

06.11.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred tenzija u iščekivanju proglašenja pobednika na predsedničkim izborima u SAD jedan snimak na Tviteru šokirao je i nasmejao planetu

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Šok u emisiji CNN

Naime, tokom CNN-ove emisije uživo na velikom ekranu na kojem je prikazana mapa trenutnih glasova u delovima SAD u gornjem desnom uglu iskočila je ikonica sa šokantnim natpisom!

Na njoj je bila "prečica" do sajta za odrasle "Po*n hub", što je odmah protumačeno kako novinari CNN u pauzama između analiza rezultata izbora gledaju filmove za odrasle.

Većina tviteraša je odmah izanalizirala snimak i došla do zaključka da je fejk, odnosno montiran, ali ima i onih koji veruju da je verodostojan i da je reč o još jednom u nizu gafova CNN-a. O čemu se radi, prosudite sami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading