Lepa Brena otkrila do sada nepoznate detalje o suprugu: Boba me je zaprosio mortus pijan, popio je flašu kurvoazjea!

Autor:

Zabava

04.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala sam samo jedan uslov, da me isprosi po starinskom običaju, ali on ni to nije ispunio jer je imao ogromnu tremu, rekla je pevačica.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/
Još uvek se vole

Lepa Brena je ispričala da je pre 20 i kusur godina njenom mužu Bobi Živojinoviću bila potrebna flaša žestine da bi se usudio da je zaprosi.

Nekada najbolji teniser Jugoslavije imao je užasnu tremu kada je trebalo da od Breninog oca zatraži njenu ruku. Pevačica se prisetila kako je pre 30 i kusur godina bila prilično otvorena da priča o privatnom životu. Lepa Brena je priznala da je Boba bio mortus pijan kada joj je zatražio ruku.

Tatu sam prethodno pripremila da se malo nećka i zavitlava ga

- Boban je želeo da se venčamo. Imala sam samo jedan uslov, da me isprosi po starinskom običaju, ali on ni to nije ispunio jer je imao ogromnu tremu. Našli smo se na muzičkom festivalu u Nemačkoj. Boban je, kako bi ublažio tremu, popio pola flaše kurvoazjea, a s drugom polovinom krenuo da me isprosi od oca. Tatu sam prethodno pripremila da se malo nećka i zavitlava ga. Međutim, čim je Boban zaprosio moju ruku, tata je rekao: "Deco, nek vam je sa srećom." Kada sam ga kasnije pitala zašto nije uradio onako kako sam mu rekla, odgovorio je: "Kćeri, toliko odugovlačite ovu vezu da sam pomislio da se nikada nećeš udati" - rekla je Brena devedeset i neke godine.

Ona je već tada bila sigurna da se nikada neće razvesti od Bobe, što se i obistinilo i oni su i dalje u braku.

 

Pevačica je tada isticala da joj ništa nije važnije od braka, te da njen suprug treba da uradi neku užasnu stvar da bi ga ona ostavila:

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Brena bežala kroz prozor od publike

Lepa Brena je osamdeset i neke godine pobegla kroz prozor pre koncerta u Kopru kada je videla da se napolju sprema nevreme. Sve se odigralo na Titovom trgu u Kopru pred veliki nastup. Grad je zahvatilo ogromno nevreme praćeno jakim pljuskom i grmljavinom. Jak vetar počeo je da ruši scenu. U restoranu su sedeli Brenini fanovi koji su je čekali da se slikaju uprkos lošem vremenu. Ipak, ona je uz pomoć saradnika pobegla od ljudi kroz prozor pravo na ulicu. Tako su prisutni bili jako razočarani jer im je njihova mezimica to uradila.

 

- Porodica je za mene svetinja. Tako je od prvog dana braka. Nikada se ne bih razvela, osim kad bih se uverila da me Boba ne voli i ne poštuje. Tada je počela druga priča mog života. Karijera mi je i dalje bila važna, ali sam svaki slobodan prostor ostavljala za nas dvoje. Oboje smo jake ličnosti, pa je počelo prilagođavanje. Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog. Nažalost, to naše prilagođavanje pratili su i mediji jer su u pitanju dve javne ličnosti. Teško je neke stvari sakriti od medija. Nastojali smo da budemo odgovorni i da se volimo. To nije bilo nimalo lako.

 

RepublikaFoto: youtubecom/LepaBrena

Brena 1983. putem novina tražila muža

Lepa Brena je u velikom intervju sada već davne 1983. putem novina tražila muža. Ona je na pitanje novinara zbog čega je i dalje sama i koji su kriterijumi jedne takve zvezde za budućeg supruga rekla kako oni slobodno mogu da otvore konkurs i traže muža za nju.

- Evo mojih kriterijuma: visok, lep, zgodan, šarmantan, elegantan, duhovit, pametan. Da ima između 25 i 35 godina. Toliko - rekla je Brena. Novinar je tada pitao pevačicu da li momak koji se prepozna u opisu može da se javi na adresu redakcije, ona je odgovorila potvrdno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading