SEVERINA BEŽI OD SUDA: Pevačica izbegava ročište sa sudijom koju je vređala!

Autor:

Zabava

03.11.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutkinja Lucija Lasić tužila je Severinu ove godine zbog povrede prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna. Danas je bilo zakazano pripremno ročište na koje pevačica nije došla.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina

Pevačica Severina Kojić danas je imala zakazano pripremno ročište na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podignula sudija Lucija Lasić u februaru ove godine.

Trebali su se izneti dokazni predlozi, ali Severina nije došla. Nije bila obavezna da se lično pojavi u sudu.

Lasić je pevačicu tužila u februaru ove godine zbog povrede prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna nakon što je Severina u oktobru prošle godine na pres konferenciji povodom početka regionalne turneje 'Magic Tour' izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić - izjavila je Severina.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Severina

Reč je o sudiji koja je bila na sudskom veću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da njen sin stanuje s ocem Milanom Popovićem. Pevačici je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvenog starateljstva i obrazovanja dečaka, zbog čega se Severina trudi oko žalbe. Na sednici veća splitskog Županijskog suda u februaru ove godine sutkinja Lasić prvi put je zatražila izuzeće iz predmeta.

Njen prvi zahtev za izuzećem bio je odbijen, a potom je isto tražila navodeći kako je pokrenula parnični postupak protiv Severine radi naknade štete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading