OVO ZADRUGARI KRIJU OD SVIH: Anđelo imao trojku sa OVE DVE ZADRUGARKE, procureli detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković imao je trojku sa Anđelom Milenković Anakondom i Natašom Radan pre ulaska u "Zadruga 4"!

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Anđelo Ranković

Maneken je pre nekoliko dana pred kamerama ispričao kako je imao kres-šemu sa starletom, a onda je druga starleta otkrila da je i ona imala kombinaciju sa njim i da ju je muvao, pisao joj i želeo da se vide. Iako on sada pokušava da se opere od Anakonde i sačuva ugled finog i smernog momka, mi smo došli do pravih informacija kako se sve odigralo i kakve su igrarije imali ovo mladi ljudi koji šokiraju gledaoce "Zadruge 4".

Iako je on suzdržan, starlete su uporne u nameri da ga raskrinkaju i pokažu njegovo pravo lice.

- Nataša Radan je opasna namiguša i zavisnica od seksa, ona lovi šta stigne, ne zanima je kako muškarac izgled ni kako se ponaša. Samo da ima dobar alat i da može da je zadovolji. Ona se javno kresala sa Filipom Đukićem, a on je bio mrtav pijan, inače, ne bi je ni pogledao. Koga zanima devojka lakog morala, kao što je ona. Kada je prošao prvi talas korone i ponovo smo mogli da se krećemo, Nataša je počela da smara Anđela preko Instagrama. Pisala mu je jer je čula da je obdaren. On ju je prvo ignorisao, a onda kada mu je jedne večeri poslala selfi na kom je gola sa još dve devojke, nije odoleo. Pozvala ga je na grupno zezanje u jedan apartman kod Skadarlije. Tamo je bilo svega, alkohola, droge - kaže jedna od devojaka koja se našla u istom stanu, ali ništa nije imala sa manekenom. Ona je sve gledala iz prikrajka, dok su se oni zezali i imali seks.

RepublikaFoto: RTV Pink
Nataša Radan

- Anđelo je došao maskiran, kao da se plašio nečega. Imao je kačket preko lica i crnu trenerku. Samo su mu falile naočare za sunce. Radanka je bila skoro pa gola, pijana i razuzdana. Ma s vrata ga je uhvatila za polni organ. "Upadaj, maleni, dođi da me odereš sada. Jedva sam čekala da dođeš da me ugasiš. Gorim kao požar. Čula sam da imaš 20 centimetara, priča se po gradu. Idemo da mi pokažeš šta umeš", kikotala se ona kao nenormalna. On nije bio čak ni zbunjen, što mi je bio šok. Mislila sam da je fin momak, a on je gori od Nataše. Zatvorili su se u sobu i samo sam čula kako ona vrišti. Nedugo zatim Nataša je izašla da sačeka nekoga. Na vratima se pojavila visoka, prsata crnka - nastavlja izvor rijalitija koji se našao na licu mesta i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela Milenković - Anakonda

- Ta devojka je bila kao prava kamenjarka, visoka i nezgrapna. Ma, nikakva, ali dobra za te prljave radnje. Posle sam čula da je u pitanju Anđela Anakonda, ona je sada sa njima unutra u "Zadruzi". Ladno je došla da ona i Nataša zadovolje Anđela u trojci. "Gde je taj maleni švaler, mora da je dobar čim je zaveo lepoticu Teodoru. Idemo da ga jašemo do jutra", govorila je Anakonda. I ona je ušla u sobu gde je bio Ranković, a za njom i Nataša. Imali su trojku. Obe su vrištale kao da ih neko kolje. Morali smo da pojačamo muziku. Nešto kasnije Anđelo je izašao iz sobe i pobegao kući. Čula sam da ga je sada sramota zbog toga što je radio i da je zapretio Anakondi i Nataši da ne smeju nikome da pričaju šta su radili utroje. Pitanje je dana kada će njih dve to da ispričaju pred kamerama. Jedva čekaju da ga pokopaju jer one nemaju ni stida ni srama. Obe su devojke lakog morala.

Janjuš i Nataša se muvaju!

Danima po imanju u Šimanovcima kruži vest da Marko Janjušević Janjuš i Nataša Radan gaje međusobne simpatije.

Nakon glasina da se među njima nešto dešava, košarkaš joj se našao u momentu kada joj je masaža bila neophodna.

Njih dvoje su se osamili u dnevnoj sobi, pa je Janjuš krenuo da je masira.

- Hajde, obećao si mi - rekla je ona, a Marko je bez reči odmah krenuo da je masira.

- Polako, ah. Čekaj, čupaš mi kosu. Ne ruke, bole me leđa, Janjuše, i vrat - govorila je ona, ne skrivajući koliko joj prija to što je Janjuš masira.

Anđela bila sa Lazarom Jeremićem!

Aktuelna zadrugarka Anđela Milenković Anakonda pominjala se više puta tokom "Zadruge 2" kao devojka tadašnjeg učesnika fudbalera Lazara Jeremića.

Nagađalo se da su oni bili vereni i da je Jeremić u Belu kuću ušao kao zauzet, te da ju je u "Zadruzi" prevario i ostavio, a Anđela je otkrila da nikada nisu bili vereni, ali da jesu bili u vezi kada je on ulazio u rijaliti.

Na Instagram profilu još postoje fotografije iz vremena ljubavi, pa se nameće pitanje da li je Anakonda uspela da preboli Jeremića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading