CELU NOĆ NISAM SPAVALA! Srpska pevačica godinama živi u Beču, a sada se oglasila o terorističkom napadu: MOLIM SE DA SE OVAKO NEŠTO NIKAD NE PONOVI!

Autor: Republika

Zabava

03.11.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duboko potresena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Pevačica Dragana Mirković koja živi u Beču šokirana je terorističkim napadom koji se dogodio u tom gradu.

- Dragi moji, pošto od sinoć dobijam nebrojeno pitanja htela bih svima da poručim da smo moja porodica i ja, ali i svi koje poznajemo, dobro - počela je Dragana.

- Duboko sam potresena tragedijom, celu noć nisam spavala prateći vesti, a moje misli i molitve u ovom trenutku su sa stradalima i povređenima u napadu u Beču, sa željom da se ovako nešto nikada i nigde ne ponovi. U ovim teškim trenucima svima bih samo želela da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje. Voli vas Dragana - poručuje Mirkovićeva za Telegraf.

 

 

 

Podsetimo, u terorističkom napadu u centru Beča stradale su četiri osobe, izjavio je bečki šef policije Gerhard Pristel. Do sada su preminula dva muškarca i dve žene.

Sinoć je ubijen i napadač, čime je ukupan broj umrlih porastao na pet. Policija je potvrdila da je osumnjičeni bio simpatizer Islamske države. Broj povređenih porastao je na 17.

Pored troje civila, stradao je i jedan napadač, kojeg je policija ubila, a koji je, prema rečima gradonačelnika Beča Miahela Ludviga, kod sebe imao automatsku pušku, pištolj i mačetu.

- To ukazuje da se pripremao za ovaj napad - dodao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading