(VIDEO) BILA JE SEKS SIMBOL DEVEDESETIH: Karmen Elektra je i danas BRUTALNO dobra riba!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.11.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auuu kakva mačka.

RepublikaFoto: instagram.com/carmenelektra
Karmen u Čuvarima plaže

Karmen Elektra je poznata američka glumica, manekenka i tv lice, koju je javnost u Srbiji upoznala kroz kultnu seriju "Čuvari plaže".

Karmen je zbog svog atraktivnog fizičkog izgleda dobila titulu seks simbola. Povezivali su je sa brojnim poznatim muškarcima,  a ostaće upisana u istoriji kao najkraći brak Denisa Rodmana koji je trajao samo 9 dana. Rodman je tada pričao kako ga je ova lepotica iskoristila i na prevaru naterala da je oženi.

 

Karmen je u kratkoj vezi bila i sa Prinsom koji joj je pomogao u muzičkoj karijeri i zahvaljujući kome su njeni singlovi bili u vrhu top lista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?⚡️ GOODNIGHT

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on Aug 10, 2020 at 6:38pm PDT

Ipak, širom sveta više su je pamtili po njenom seksepilu i zavodljivom izgledu. Karmen danas ima 48 godina i izgleda još bilje nego na početku karijere. Iako nije toliko zastupljena u javnosti i dalje je tiha patnja i predmet vlažnih snova mnogim muškarcima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading