Pamela Anderson progovorila o bolesti: Uskoro ću biti izlečena!

Autor: alo.rs

Zabava

22.12.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamela Anderson otvoreno je progovorila o lečenju od hepatitisa C od kojeg boluje skoro 16 godina.

Pamela Anderson...

U intervjuu za magazin "Pipl" istakla je da bi uskoro mogla potpuno da se izleči, zahvaljujući novom medicinskom tretmanu koji je nedavno odobrila američka Agencija za hranu i lekove.

- Kada sam saznala da imam hepatitis C, to mi je zvučalo kao smrtna presuda. Vremenom sam naučila kako to živim sa tim i da to prihvatim, međutim, iako delujem kao čvrsta i jaka osoba, svo ovo vreme je to jedan tamni oblak koji se nadvio nad mojim životom. Puno sam radila na sebi i probala sam različite tretmane, a sad je tu novi lek koji je FDA konačno odobrila. Mogla bih se izlečiti za mesec dana - kaže Anderson.

Kako je izjavila ranije, hepatitisom C zarazila se nakon što je s bivšim suprugom, Tomi Lijem, delila iglu za tetoviranje.

- Srećom, nemam nikakva ozbiljna oštećenja jetre niti ikakve simptome. Živim normalnih životom, ali to ne znači da ne bih moglo da dođe do problema u budućnosti - kaže Pamela i dodaje da se oseća odlično i da je jako uzbuđena zbog skorog izlečenja.

Na društvenim mrežama i u medijima mnogi obožavatelji su joj nakon ove izjave izrazili podršku i poželeli sreću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading