(FOTO) ĆERKA BOBANA RAJOVIĆA DIPLOMIRALA NA PRESTIŽNOM FAKULTETU, A ON JOJ UPUTIO OVU PORUKU: Želim ti uspešnu političku karijeru, donela si mi mnogo radosti!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.11.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačevi naslednici ne žive u Srbiji.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ponosni otac

Pevač svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali to, na sreću, nije slučaj i sa njegovom najstarijom ćerkom Ivanom.

Boban često ponosno objavljuje nove uspehe i postignuća svoje naslednice. Ivana je nedavno i diplomirala što je pevaču dodatno donelo sreću. On joj je emotivno čestitao na ovom uspehu:

 

 

-Neću mnogo da dužim, samo ću reći da smo svi preponosni, da ti se zahvalim što si u godini koja je nije baš sjajna, donela mnogo radosti. Čestitam na diplomi nisam ni sumnjao u tvoju inteligenciju i upornost. Želim ti da u danskoj politici napraviš velike rezultate i da napravis veliku političku karijeru. Volim te beskrajno i jedva čekam da te vidim i zajedno proslavimo - poručio je Rajović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading