PEVAČ IMA PRELEPU SUPRUGU, a sada je pokazao i SINA

Autor:

Zabava

09.04.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaskršnje praznike u krugu porodice proveo je i pevač Boban Rajović koji često nastupa, ali ovoga puta napravio je izuzetak.

RepublikaFoto: Promo foto
Ljubav koja traje više od 25 godina... Dragana i Boban

Rajović, o čijem se privatnom životu malo zna, sada je pokazao suprugu Draganu sa kojom je više od 25 godina u braku i s kojom ima ćerke Ivanu i Anđelu, kao i sina Andriju.

Ove godine Boban je Vaskrs proslavio sa suprugom i sinom, a ćerke su najverovatnije izostale sa porodičnog ručka iz opravdanih razloga. 

RepublikaFoto: Promo foto
Borba sa sinom... Andrija i Boban Rajović

Rajović je jednom prilikom otkrio kako je oženio Draganu uprkos protivljenju njenih roditelja:

- Bio sam malo divlji u tinejdžerskom dobu, kao i svako dete u tim godinama, što je trajalo do moje dvadesete. Imao sam cura i cura koje sam dovodio kući: Pakistanke, Marokanke, crnkinje, Dankinje, otac se hvatao za glavu i pitao me kad ću dovesti neko zdravo čeljade, a onda je sve učestalije počeo da vrši pritisak na mene da se oženim. Imao sam dvadeset godina kada sam upoznao Gagu, ćerku Crnogorca Mirka Vukovića. Kada sam to ocu saopštio, on je rekao: "Sine, kupujem ti crnogorsko odelo da se njome oženiš" Njeni tada nisu hteli da čuju za mene i govorili su: Gde ćeš za onog kriminalca? Ali, kažem ja njoj: "Ti si moja i to je to". Nisu mogli očima da me vide, a sad se kunu u mene - ispričao je Boban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading