Boban Rajović završio u hrvatskim vestima, i to nakon priznanja predsednice Kolinde!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama se raspreda o tome da li i koliko Hrvati slušaju naše pesme i izvođače, iako na hiljade ljudi koji dolaze na njihove nastupe dokazuju da su i te kako popularni na tim prostorima.

Međutim, sada je i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tokom gostovanja na jednoj radio stanici priznala kako sluša narodnjake, nakon čega je zbog svoje izjave završila u vestima RTL-a, i to sve sa snimcima koncerta Bobana Rajovića u splitskoj Areni!

 

 

Moja najdraža soba? #brspartanac #switzerland

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on Feb 23, 2018 at 1:19pm PST

 

Naime, snimci koncerta Bobanovog koncerta u Spaladium areni stavljeni su kao primer onoga što vole Hrvati, a očigledno i njihova predsednica.

 

#puntaarenas #magallanes #plazacroacia #hrvatskazajednica

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on Mar 18, 2018 at 3:02am PDT

 

Reporterka je, najavljujući snimak Bobanovog koncerta rekla sledeće: "Ko plati, tome se izgleda i isplati. Ovo je Split prošle godine, koncert Bobana Rajovića", da bi potom dodala: 

- I oni koji ne znaju za njega čuli su za njegove stihove "sedi mi u kola, samo natenane, da te bata provoza na tablice strane". 

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/266149/predsjednica-priznala-da-slusa-narodnjake-i-pokrenula-lavinu-priznanja-hrvati-vole-cajke/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading