STANIJA ISPRIČALA SVE O ODNOSU SA KRISTIJANOM I KOLIKO SE UPLAŠILA KAD GA JE VIDELA: Novcem sam kupila svoj mir, jeza me je prošla .....

Autor: Republika.rs

Zabava

01.11.2020

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otvorila dušu

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je doputovala iz Amerike u Srbiji zbog suđenja sa Kristijanom Golubovićem koji joj je u rijalitiju pretio da će je ubiti. 

Stanija je otvorila dušu i progovorila o detaljima njihovog odnosa kao i kako je došlo do ove dramatične situacije.

-Trbalo je da dam iskaz u vezi sa Kristijanom, zbog toga sam i došla. Svi su upućeni u to da mi je prećeno smrću, rekla sam dosta, ovo više nije rijaliti, ovo nije šou, sad je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da ne moram ni da se vratim u Srbiju, neću ni u rijaliti, i to je to. Normalno je da se čovek uplaši. Najteže je mojoj porodici, oni nisu iz ovog sveta. Oni ovo jako teško doživljavaju. Moja majka što gleda te klevete... Ja se ne bavim time što oni meni pripisuju - rekla je starelta u "Premijeri".

 

Ona je ovom prilikom objasnila i kako je do problema među njima zapravo došlo:

- Mi smo bili jako dobri prijatelji na "Farmi 6" i sve je prestalo kad su se kamere ugasile, shvatila sam da je čovek glumac i da nije ono što se predstavlja kad je krenuo da mi traži novac. Dala sam mu pola novca, da bih kupila svoj mir - objasnila je ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rock Holly ?

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on Oct 16, 2020 at 11:42am PDT

Stanija kaže i da se grozno osećala kada je trebala sa Kristijanom da se nađe oči u oči nakon svega:

-Ja sam bila u kolima i odmah sam produžila. Jezivo sam se osećala kad sam ga videla da je prošao. Prošla je jeza kroz mene - priznala je Dobrojevićeva u emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading