Prostitutka kojoj deda od 80 godina plaća stan: Kristijan Golubović nikad žešće opleo po Staniji Dobrojević!

Autor:

Zabava

12.08.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović nikako ne odustaje od bivše rijaliti prijateljice Stanije Dobrojević!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan i Stanija

Naime, nakon što je Stanija demantovala da je abortirala njegovo dete, Golubović je otišao korak dalje, pa je bivšu prijateljicu optužio da se navodno bavi najstarijim zanatom.

- Stanija je uvek kontradiktorna, a kao i svaka prostitutka, ne želi da prizna čime se bavi. Devojke poput nje vole sve da zaviju u kutiju sa mašnicama... Sećate se devojaka poput Ane Korać i Mimi Oro, kako one to lepo zamotaju u papir i stave gore mašnicu da ne bude ,,ja ovo“, nego kao ,,dečko je“. A dečko je mator čovek od 80 godina, koji plaća stan u Americi - rekao je Kristijan za "Alo!" i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

- To što je napisala na svom Instagramu, ona može da priča onim jadnicima i bednicima koji dahću u nju, a ona je meni bila rijaliti prijatelj, mogu reći, a ne neki ljubavni saputnik ili partner - prokomentarisao je Golubović Stanijinu najavu tužbe protiv njega.

- Da sebi napravi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna i da sam abortirala njegovo dete u !"Farmi 6"! On će svoje laži morati da dokaže na sudu - napisala je Stanija na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading