LEČIĆ: Snimanja su mi veoma stresna!

Zabava

03.11.2017

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Branislav Lečić, čija je poslednja uloga u TLZP imitacija Dina Dvornika, ističe da je ponekad na snimanjima vrlo naporno i da mu nije laške u odnosu na druge kolege s obzirom na to da se profesionalno bavi glumom.

RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Branisav Lečić

- Stresno je zato što su nam dali kratak rok, a ja imam i svoj privatni život, koji pokušavam da uskladim. Uvek se trudim da ispoštujem sve što uloga od mene traži u datom trenutku, brijao sam i ruke kada je bila Vesna Zmijanac, tako da mi to nije neki problem, sastavni je deo posla - rekao je Leka za Srpski telegraf.

 Leon: Hodanje na štiklama mi nije problem

Pevač Stefan Dimitrijević Leon, koji će se u nedelju uveče naći u ulozi frontmena grupe Twenty one pilots, kaže da mu hodanje na štiklama nije bio veliki izazov jer često vozi rolere.

- Na rolerima imam malu štiklu koja mi pomaže da održim balans dok vozim, tako da mi hodanje na štiklama nije bio veliki izazov - govori kroz osmeh i dodaje da se, za razliku od učešća u TLZP, kao učesnik nekog rijalitija nikada ne bi snašao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading