(FOTO) ZAR NA JAVNOM MESTU?!: Soraja u brusu, raširila noge, stavila ruke između i u transu zabacila glavu, pa poručila: Ovako mogu 24 sata!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.10.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ponovo šokira

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Soraja voli da provocira

Starleta Soraja Vučelić ne prestaje da šokira, čak i kada pomislimo da to više nije moguće. Ipak, ona nas svaki put razuveri.

Iako već duže vreme nije u Srbiji, pažnja kada je Soraja ne popušta, što pokazuju njeni brojni pratioci na društvenim mrežama.

Soraja je prilično poradila na estetskim korekcijama svog celokupnog izgleda, ali ni fotošopiranje fotografija joj nije strano. Ipak, provokacija je svakako ono u čemu je dobra.

 

Na Instagramu često objavljuje veoma provokativne fotografije na kojima malo šta ostavlja mašti. Ipak, to ume dodatno da začini ponekim provokativnim komentarom.

Jedna od takvih fotografija je i ova na kojoj izgleda kao da je u večernjem izlasku, veoma oskudno obučena i u još zanimljivojoj pozi. Nakon njenog objavljivanja, društvene mreže su eskplodirale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood 24h ?

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic) on Oct 22, 2020 at 2:23pm PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading