(FOTO) ZVALI SU JE KRALJICA SILIKONA, A SADA NIJE NI NALIK ONOJ SPODOBI! Evo kako danas izgleda Tijana Đuričić - PAŠĆE VAM VILICE!

Autor:

Zabava

03.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo sva izoperisana i u silikonima bila je redovna gošća beogradskih splavova. Nikada nije krila da je imala više intervencija da bi dostigla takav fizički izgled. Nos, jagodice, grudi i usne, a neke je korekcije ponavljala. Pored ovoga, bila je prepoznatljiva i po nošenju kontaktnih sočiva u drečavo plavoj boji što ju je još više isticalo kao atipičnu pojavu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tijana Đuričić

Navedene estetske zahvate počela je sa samo 16 godina, a 2013. godine je izjavila da je "možda malo preterala", ali da joj se to i dopada i da ne mari za mišljenja drugih.

Tijana je zahvaljujući popularnosti zbog svojih silikona učestvovala u rijalitiju Farma 2015. godine, gde pamtimo okršaje sa Kristijanom Golubovićem, a onda se povukla, rešila da ukloni višak implanata i filera, a sada mnogo prirodnije izgleda.

Tijana je danas crvenokosa, ima manje silikone u grudima i usnama, a više ne nosi plava sočiva.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading