Pokajao se: Darko zvao Anu da joj se izvini posle laži u emisiji, evo šta mu je poručila!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.10.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić iznosio do sad nepoznate detalje iz svog života pa se u jednom momentu dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom Anom Sević

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Darko Lazić je jučerašnjim gostovanjem u emisiji "Premijera - vikend specijal" napravio pravu dramu na muzičkoj sceni u Srbiji.

On je naime, iznosio do sad nepoznate detalje iz svog života, pa se u jednom momentu dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom Anom Sević.

Ono zbog čega je Ana bila prinuđena da reaguje odmah bila je tvrdnja kako Darko Lazić nije video svoju ćerku Lorenu punih godina.

Pevačica se odmah oglasila na svom Instagramu objavivši fotografije koje pokazuje da Lazić ovog puta nije iznosio istinu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ana Sević

Datumi koje stoje u ovoj prepisci apsolutno su dokazi protiv svih laži koje je je Lazić izneo u javnost.

Još se uvek se ne zna šta je pevača navelo na ovakve laži, jer osim slika, postoji i video snimak, odnosno intervju koji je Darko Lazić dao za Alo.rs u kome je otkrio da je ćerkica Lorena kod njega!

Kako izvor našeg portala otkriva, Darko Lazić zvao je Anu Sević kako bi joj se izvinjavao zbog onoga što joj je rekao u emisiji, ali da ona ne želi da čuje više za njega, kao ni za njegove izgovore. Jasno mu je poručila da treba da ga bude sramota zbog laži!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading