(FOTO) ŽIVOT JOJ SE RASPAO KADA JE PRETUKAO SUPRUG, VLADA STANOJEVIĆ: Ana Marija počela život iz početka sa ovim frajerom!

Autor: Republika

Zabava

24.10.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi sve da zaboravi.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
O incidentu je javno govorila

Fitnes šampionke Ana Marije Žujović svi se sećamo iz perioda kada je počela romansu sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem, a koja se završila užasnim fotografijama nasilja.

Danas, ova lepotica uspeva da sredi život i pravi nove pobede, kako privatno  tako i poslovno.

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović bila je glavna tema domaćih medija, nakon nasilja koje je doživela od svog tadašnjeg supruga, voditelja Vladimira Stanojevića tokom 2015. godine, a onda se potpuno povukla iz javnosti. 

RepublikaFoto: instagram.com/vladimirstanojevic
Vladimir Stanojević

Incident zbog koga je Srbija bila zaprepašćena odigrao se u njenom stanu na Novom Beogradu, kada je Vlada nakon noćnog izlaska došao kod Ana Marije i tada je nastao verbalni okršaj između njih dvoje.

 

Ana Marija je tada podnela tužbu i tražila da joj se ispalti odšteta od 8.000 evra, a Vlada je nekoliko nedelja posle incidenta napustio Srbiju i poslovno se odselio u Ameriku i od tada se nije vraćao iako je za njim raspisana i poternica.

Fitnes intruktorka se posle ovih nemilih događaja pouvkla iz javnosti i ponovo posvetila fitnesu. U međuvremenu, njeno srce je osvojio Mitar Pešić, takođe fitnes trener. Njih dvoje veće neko vreme uživaju u ljubavi i deljenju strasti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading