Dragan Kojić se totalno zapustio: Keba nema šta da obuče, danima nosi jednu trenerku!

Autor:

Zabava

19.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je u sportskoj garderobi došao na sahranu Bore Drljače, što su mu mnogi zamerili, a onda se posle nekoliko dana u istoj odevnoj kombinaciji pojavio na televiziji Pink.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Keba u trenerci na Drljačinoj sahrani

Folk pevač Dragan Kojić Keba, koji je u više navrata, otkako traje situacija s koronom, isticao da mu je teško jer nema posla, počeo je sve češće da šokira javnost izgledom, kao da namerno želi da skrene pažnju i izazove sažaljenje.

Čovek koji je poznat kao neko ko veoma vodi računa o izgledu u poslednje vreme hoda ko neka sirotinja, pa danima ne skida jednu te istu trenerku, ne mareći čak ni za to da li je prigodno da se u njoj pojavljuje u javnosti.

 

 

Tako je tokom prošle nedelje došao na sahranu uvaženog kolege Bore Drljače kao da je svratio sa džoginga, zbog čega su ga mnogi kritikovali, a onda je ovog vikenda isto tako odeven seo među žiri u Zadrugoviziji. Time je pokazao da ne poštuje ni medijsku kuću koja mu je ukazala čast da gostuje u tako gledanom programu, ali ni kolege koje su se našle u kadru s njim, kao ni milionsku publiku kraj malih ekrana.

Folker koji je uvek vodio računa o izgledu više uopšte ne drži do sebe

Iako je do sada stalno potencirao na skupoj garderobi i priči kako koristi više kozmetike nego supruga Olja, očito je usled krize u koju je zapao promenio ploču, pa se oblači skromnije nego prosečan svet i uopšte ne drži do sebe kao pre.

Osim što više ne vodi računa o izgledu, ni izraz njegovog lica više nije kao pre. Problemi u koje je zapao vide mu se i na faci, po gestikulaciji, pogledu i tome što je u poslednje vreme dekoncentrisan u komunikaciji.

 

RepublikaFoto: Republika.rs

Srozala ga korona

Kako je Srpski telegraf nedavno pisao, Keba je navodno zapao u tešku finansijsku krizu zbog situacije s koronom, pa je prinuđen da podigne kredit u banci kako bi preživeo s porodicom. Pošto je navikao na luksuzniji način života, on je nemilice trošio i štek, koji se vrlo brzo izlizao, tako da mu je sada jedino rešenje da se zaduži u banci, dok ne dočeka bolje dane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading