"Popović je medijski ubica mog deteta"!

Autor: Z. S. Radulović - I. Tubin

Zabava

30.03.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Zvezde Granda specijal" direktor "Grand produkcije" Saša Popović i voditelj pomenute emisije izneo je podatke o Draganu Kojiću Kebi koji anuliraju postojanje njegove vanbračne ćerke Ine, koju ima sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Ovaj gest povredio je Ljiljanu, koja se godinama borila za prava svoje ćerke, te je bez dlake na jeziku rekla da je Popović tim postupkom medijski ubio njeno dete.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Naime, tokom predstavljanja gostiju u studiju Saša je najavio Kebu nabrojivši članove njegove porodice.

- Dakle, Kebo, supruga Olja, sin Igor i ćerka Nataša, jesam li sve dobro rekao - pitao je Popović, a Keba je potvrdio.

Da, tako je - odgovorio je pevač.

Nakon toga su nastavili razgovor, a Ljiljanu je povredilo što Saša nije pomenuo Kebinu ćerku Inu.

 Ljilja: Ne samo da je lagao koliko Keba ima dece nego i ko mu je žena pošto su Keba i Olja razvedeni

 

- Saša Popović je medijski ubica mog deteta, medijski ubica pravde i medijski ubica ljudskih prava. Preduzeću sve mere kako bih zaštitila svoje dete. Čovek koristi nacionalnu frekvenciju da laže narod. Ina je godinama zavedena u krštenici kao Kebina ćerka - tvrdi Ljiljana za Srpski telegraf i nastavlja:

 

 

- Poslala sam mu juče poruku, na koju još uvek nije odgovorio. Tražila sam da mi objasni zašto je to uradio iako zna da nas taj čovek javno ponižava i da me je ostavio bez hleba uprkos tome što zna da sam samohrana majka. Svi znaju kako sam radila i za koga sam sve pisala dok nisam tužila Kebu za očinstvo. Sada taj Saša objavljuje moje pesme na kompilacijama i ništa mi ne plaća za to. Pitajte ga zašto narušava autorska prava! Umesto mog imena stavlja krstove, užas šta radi - rekla je Ljiljana i dodala:

- Ako Aleksandru Popoviću Raki, tako mu inače stoji u ličnoj karti, nije bilo jasno, mogao je da pozove i zatraži Ininu krštenicu, u kojoj je upisan Keba. Ne samo da je lagao narod koliko Keba ima dece nego i ko mu je žena pošto su Keba i Olja zvanično razvedeni - zaključila je Jevremovićeva.

U SMS poruci koju je Ljiljana uputila Popoviću, a u čiji smo posed došli, ona zahteva od medijskog maga da se izvini javno za to što je povredio njenu ćerku Inu Jevremović i da prihvati odgovornost, međutim, prema njenim tvrdnjama, Saša joj na tu poruku nije odgovorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading