Keba se u Novom jutru pojavio sa ŠIPKOM U RUCI, voditelji ZANEMELI!

Autor:

Zabava

11.07.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba gostovao je u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, a tom prilikom gledaoci su imali priliku i da pogledaju spot koji je nedavno objavio za pesmu "Ne mogu ti ja pomoći".

Foto: printscreen/youtube.com
Keba

Pevač se u "Novom jutro" pojavio sa gitarom, ali i sa povređenom rukom što je odmah zapalo za oko Dei Đurđević koja je svog gosta upitala o kakvoj je povredi reč, dok se Predrag Sarapa našalio komentarom u svom stilu.

- Da nisi naljutio snajku? - upitao je Sarapa Kebu.

- Pazi, ja sam jedan od retkih pevača koji je imao povredu od mikrofona. Imam žulj od mikrofona, a ovo se zove karpalni tunel. Ja nisam ni znao šta je to. Imao sam bol, otišao sam kod doktora i pitali su me da li sam dizao nešto nešto, ja kažem da nisam ništa teže od mikrofona i oni me provale. Ja kada pevam, ruka non-stop radi i tako 30 godina. Non-stop stežem ruku i tako se stvorio taj karpalni tunel. Za sada ne treba operacija. Ne mogu da stežem mikrofon dok pevam jer ovde ima šipka - rekao je Keba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading