OTKRIVENO ZAŠTO JE POSLE GAGIJEVOG HAPŠENJA, Đole uhvaćen kod JAVNOG IZVRŠITELJA - ŠOKIRAĆETE SE!

Autor: Srbija danas

Zabava

06.10.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano!

RepublikaFoto: Printscreen

Denser Gagi Đogani, uhapšen je sredinom septembra zbog posedovanja narkotika. Kod njega su tom prilikom pronađene dve kesice kokaina, a denser se pravdao da je drogu kupio za ličnu upotrebu, nakon čega je pušten i još uvek se čeka odluka tužilaštva o daljem postupku koji će se voditi protiv njega.

Posle toga, Gagi se odlašavao nekoliko puta ističući da mu je žao zbog svega, dok je njegova porodica prvobitno reagovala osuđujući ga.

Ekipa portala "Srbija Danas" u prepodnevnim satima zatekla je njegovog brata Đoleta Đoganija kod Javnog izvršitelja na Novom Beogradu. Strpljivo smo ga čekali ne bi li nam nešto više rekao o nemilom događaju u njegovoj porodici, kao i o aktivnostima koje je obavljao u ovoj ustanovi.

Densera smo pitali da li njegov dolazak kod izvršitelja ima veze sa njegovim bratom Gagijem, a on je koncizno i nervozno odgovorio:

- Ne, nisam zbog Gagija dolazio, rešavam neke imovinske poslove. Ne bih ništa komentarisao o bratu - rekao nam je neraspoloženi Đogani.

Podsetimo, Đole je nedavno je za medije izjavio da je šokiran zbog celokupne situacije i da ne može da veruje šta se dešava. No, posle testiranja na narkotike i negativnog nalaza koji su potvrdili da Gagi nije uzimao drogu, Đole je rešio da mu oprosti i pruži bratu pomoć i još jednu šansu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading