OBORENI SVI REKORDI: Predsednikovo obraćanje o mandataru GLEDALA CELA SRBIJA!

Autor: srbijadanas.rs, Republika

Vesti

06.10.2020

13:29

Sinoćno obraćanje javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kojeg je saopštio ime mandatara za izbor nove vlade, na televizijama Pink i RTS pratilo je više od 2,2 miliona građana.

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Ukupan šer Vučićevog obraćanja na obe pomenute televizije bio je čak 21, a posebno je zanimljivo da gledanost nije opadala iako je prenos trajao 50 minuta.

Samo je Dnevnik RTS u 19.30 sati bio za nijansu gledaniji, ali je njegova centralna tema upravo bila predstojeće obraćanje predsednika i pitanje novog mandatara.

 

 

 

Podsećanja radi, sinoćnim obraćanjem predsednik Vučić imenova je premijerku Anu Brnabić za mandatar za sastav nove Vlade Srbije.

- Tu odluku doneo sam u Ustavom i zakonom propisanom roku, razume se - rekao je Vučić na početku obraćanja.

- Imali smo više kandidata za mandatara. Zahvalio sam se pojedinim kandidatima, koji su bili vredni i odani stranci i politici za koju se zalažemo - rekao je predsednik i dodao:

- Vodila je disciplinovanu i odgovornu politiku, nije se dodvoravala ni stranim centrima moći, niti kome u zemlji. Ništa krupno ne mogu da joj zamerim, a sitno mogu, ali to sebi mogu i više, pa nije fer da sebi oprostim, a drugome ne.

 

Komentari (0)

Loading