KIJU LOŽI PREVARA?! Kockareva otvorila dušu, pa otkrila koliko puta je UZASTOPNO imala se*s!

Autor: informer, Republika

Zabava

05.10.2020

09:04 >> 09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kockareva tvrdi da a muškarci ne umeju oralno da je zadovolje!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kija Kockar

Rijaliti zvezda i pevačica Kristina Kija Kockar  otvoreno je pričala o se*su u emisiji Goce Tržan na televiziji K1 i tom prilikom je poručila momcima da sklone usne i jezik od njenog međunožja:

 

- Muškarci su najgori u oralnom se*su. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi. Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, neka se sklone odatle - ispričala je bez dlake na jeziku pobednica "Zadruge" Kija je priznala i da je prekidala muškarca usred odnosa jer je se*s bio loš.

- Kad sam bila mlada, bilo je onih koji nisu znali gde treba. Ne znaju ni sada kad su stariji. Prekidala sam sve usred se*sa i govorila: "Ne mogu više". Okrenem se i odem. Rekla sam jednom, sad skoro: "Da ti objasnim za buduće partnerke, to nije na dugme, ne ideš odmah u metu". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deka

05.10.2020 12:17

Imala 7 puta na dan? A sa koliko muškaraca?

Odgovori 15 4
Ado

06.10.2020 06:36

Nisam do sada verovao. Svingeraj je u pitanju. Spas za nezasite.

Odgovori 17 0
Čeda

06.10.2020 06:48

Povezanost između oralnog seksa i kancera se već godinama dokazuje u različitim istraživanjima, pogotovo uticaj Humanog Papiloma virusa (HPV) jer je u poslednjih 30 godina primećen porast raka grla i vrata kod heteroseksualnih muškaraca. Do sada je Humani Papiloma virusa (HPV) bio najčešći uzrok raka grlića materice, dok su najčešći uzroci raka grla i vrata pušenje i česta konzumacija alkohola.

Odgovori 12 0